Jul 30, 2007

russari 2007 tai jotain...


No voihan isä sentään, oli hilkulla ettei jurripeippo-armeija saanut urheita yön-samoajia taltutettua!?

Kävipä nimittäin niin että hyrs latexin poijaat meinasivat kukin tahoillaan jyllätä itsensä tainnoksiin jo vuorokauden vaihtuessa lauantain puolelle(huh). Vaan eipä hätiä noin tunnin yöunien jälkeen 3/4 orgasta ryömi jo messupaikalle melkein täysissä ruumiin/ruumiinkulttuurin voimissa. Ainoastaan willen kaameana kohtalona oli löytää puoli bändiä pensaan alta,kylläkin vain kauneusunilta iltapäivän ratoksi! huom!

Anyway, äänimiehethän talkooheppujen avustuksella runkkasivat lavan pystyyn viagraa nopeammin ja osaksemme jäi backlinen haaliminen,no eihän sekään nyt mennyt aiwan suunnitelmien mukaan mutta meni kuitenkin.

Siinä sitten turistiin mukavia päivälliseksi oluen kera ja rusinniemeenkin ehdittin hyvissä ajoin niinkuin aina. Geiggasettiin sitten survottiin 12 kpl laulelmia eli kourallinen dollareita joista parista kiitos taasen kouvolan suuntaan! kukaan ei heitellyt edes tyhjillä pulloilla,täysillähän ei alkoholittomassa tapahtumassa saa roimasta muutenkaan! Sopivasti teknisiä ongelmia oman ja muiden pään sotkemiseksi. Wugehan rallatteli koko saakelin päivän kaikissa mahdollisissa kokoonpanoissa, äijä on kone!!

No anteeksi ei pyydellä jos ei pyydetä ,eikä sittenkään, mitäs tilasivat. Hyvin valmisteltuhan on jo puoliksi tehty, eikös juu alkuviikkohan sitten etsitään kadonneita tavaroita ja peitellään jätettyjä jälkiä!

ps lomat loppuu ja a-klinikat täyttyy, koittakaa jaksaa,vuoden päästä voi taas tulla kesä!
t:teme

No comments: