Dec 20, 2007

Holiday in the sun (except the sun)


Notta diagnosoitiinpa poikain kanssa tuossa kuun alussa että wesqullahan perkule on muumisyndis päällä eli ei tule kuona-aineet ulos ,ei. no tsekatkaa foto -->


Eli koko jätkä liuotukseen, siis satamaan ja tallinnaan, hip hurray. wiljami riutui kotiutuneena jetlagin kourissa joten oli estynyt osallistumasta tähän lääketieteelliseen tapahtumaan,vaan kantoavuksi riensi Pesku (ivian) pamppuineen ja matka sai alkunsa.

Jo alkumatkasta wesqu alkoi osoittaa elpymisen merkkejä kuten silmien punoitusta (veri alkoi kiertämään) ja uhmakasta käytöstä (myös aivoissa) sekä elimistöä tyhjentävää reippailua, lue oksentaminen.

Aamupalaksi nautimme wöllimykkyröitä(pähkinöitä) ja mullikkavettä /vichy) ja wesqun turvotus laski nopeasti.

Kun terveyslomasta oli kysymys, saivat wuge&pesku paikallisesta jumppapaikasta jopa 75 000 kruunun tarjouksen yksilöidystä vaaka-aerobic sessiosta!! Kunto siis kohosi karmeaa tahtia. Kotimatkalla keskityimme sitten ihka uuteen TIMBEER! tanssiin jonka suvereenina hallitsijana pyyhkäisin raajoillani puoli tanssilattiaa puti puhtaaksi tovereiden kannustus huutojen säestämänä, kerta toisensa jälkeen. No se siitä. Wesqun turvotus on nyt vaihtunut anoreksiaksi joten paikallaan on reenikämpille linnoittautuminen .mukaan otamme 6si kannua glögiä , sian(joulu), willen, gibsonin+läppärin kanssa sekä verisuonia puhdistavia virvokkeita.

late palaa astialle kämpiltä !! rock !

-teme-

No comments: