Jun 4, 2008

Erektiivinen suihkaus Lappajärveen!?

termos taas ajan hermoilta,aika mullata muistot taasen.
notta kaikenmoista sitä on tulossa ja menossa lähdetään purkamaan edellisen löördaagin heilujaisista!
Eli kaatujaisethan pidettiin pesä/puukko pallo kunnassa nimeltä Vimpeli,tarkemmin Sopupeli Ravinteli. ja kuten lähtökuvasta voipi päätellä oli wesa jo ehtinyt roimasta pari lautasellista hankipapusoppaa nälänhätänsä pitimiksi.


Vaan Brynner sai taas lapioitua bändin kasaan ja baanalle.wesalle kalanmaksaöljyä ja muille olutta mukaan,huomatkaa muuten poseeraus ja eroottinen lataus promoottorikuvassa bussipysäkillä! ei heti uskois että liikennemerkki pitää pystyssä wesqua eikä theotherwayaround.. joo paikalle saavuttiin ja kamat kasaan JYLin nopeudella,tässä vaiheessa alkoi edellisyön juomat painamaan pelkohermoon.

ahtaan paikan kammon aiheuttama paniikki sai meidät syösymään Jumpperiin ja pois. kuten taas kuvasta näkyy auringonlasku Lappajärvellä on kaunis,rauhoittelimme toisiamme tanssimalla alasti hiekkarannalla peläten joutuvamme poltto eikun pesäpallo-otteluun jo tänä iltana tahi pahempaa. Järvi kuulemma muodostunut meteoriitin iskusta että molskis, on siinä Tahko Pihkalakin varmaan kelannu että widdu mikä lyönti !


lavalle, puoli settiä ,omistaja / ravintelitarkastajat paikalle,kuulemma tulee kovaa?? no senhän takia täällä prkle ollaan vai mitähä!!?? että kiitoksia vaan. oli pieni paussin paikka, asianomaisten keskustellessa rakennuksen lujuuslaskelmista ,tutustuimme poikain kanssa paikallisiin 2ksilahkeisiin mirkkuihin, joita olikin yllättävän runsaasti vieläkin paikalla no tähtisilmäthän tahtoivat lisää ja aishaa ,eikä hyrssin kölvit koskaan kieltäydy kun kauniisti pyydetään. pakkorako ownerille ja takas lauteille. prkl ,kiwaa oli , ja kiitokset taas Harrylle ja Ravintelille!!
jaa niin stutioon mennään kuun lopussa nauhottelemaan rumpuloita ja wugen kilistimiä. heinäkuussa ethelä-suomeen juppei taphaamahan ja heti siitä laphiin Rukarockkiin ,jonne OFFi pyys laten pojat huitomaan hyttysiä loithommas,eli sinne kaikki . plus tietysti RussaRock jossa teemana STRESS RELAXES - CHECK OUT THE CEMETARY !! SEE YA...No comments: