Aug 5, 2008

Keep on rocking´ wittö reindeers !

Ja niin kävi Aslakilta käsky, että koko hyrs latex oli lappiin ajettava, tavaraa mukaan pakattava, tärkeistä tärkeimmät ja kaasugrilli, näin tapahtui kokolailla, eli alkukaneettina voidaan todeta että Rukan muinaisille rokkaus majoille on ainakin 5den kaljakorin mittainen matka, liekö se sitten se poronkusema? eikä tällä kertaa haettu vauhtia Pubin terassilta vaan Jyl bRyunnerin, "soon to be" huvilan saunomistiloista, siitä kiitos.

Wugehan ei sattuneesta syystä päässyt reissuun mukaan, oli tuuraamassa, jotain brittibändin rumputtajaa jossain, stadionilla jonkun ihmeen takia. No apuun riensi "Karvapää Make" Majaniemi Tampereen Chapteristä, kuvassahan molemmat pojat onnistu muljauttamaan vasemman "kuulansa" mikkosen kelohonkatuolin puolien väliin,kesti pitkään päästä pois. kiitokset Makelle muuten taas!!

No matkalle lähdettiin yötä vasten, pelottoman pilottimme avustuksella, ja kiitokset Rajalan Eetulle, no fear. Eipä sitten päästy kuin hiukan jyväskylän pohjoispuolelle niin Wille perkele nappaa kesken kusitauon ensimmäistä poroa tukasta kiinni, ja keskellä ajokaistaa! pitävät nahkatakkia nuo välimaan porot. Liekö kostea ilmanala syynä moiseen.

Seuraavana päivänä päästiin kuitenkin perille. ja mikä parasta! ehkäpä isänmaallisin LatexBoysien veto koskaan! Paikalle oli saapunut kybelwagenilla pari gynther dudea ( polttivat lapin jos muistatte) ai että. Willen ja Wesqun hämätessä suurta yleisöä,
me muut korpisoturit sahasimme adolfien autosta
kampiakselin poikki ja kusastiin eväsmuroihin! pitkä matka takas kotia, nälissään ja autoa työntäen. Oppivat niitä tulitikkuleikkejä prkl.

Harrylla sahaaminen otti niin voimille että äijä kolus lohilammikossa oluen toivossa pohkeet märkänä, well. No saipa kalastaa kuiteskin. Rokkiakin soiteltiin siinä Apulannan ja Zeroninen välissä( eri lavalla kylläkin), hommahan meni melkein putkeen, Autotuner-wesqulla pikkasen oli keskittymishäiriöitä johtuen väärästä lääkityksestä (sekotti zyrtexit zoviraxiin, eikä toisinpäin)... vaan nevertheless, ei niin paska keikka ja tuli tehtyä. Ja plussana voidaan todeta että enää mihkään ei ole pitkä matka! ens kerralla mennään laivalla!!

No comments: